Articole bune de stiut pentru

CASA TA!

Oferta: aparat aer conditionat ieftin

Ca si in proverbul "Iarna car si vara sanie", in aceasta perioada a anului apar tot felul de oferte care mai de care  mai atragatoare.
In acest caz, nici aparatele de aer conditionat nu scapa de un sezon de oferte provenite de la firmele de instalatii si climatizare, care se intrec in oferte avantajoase. Unele firme de climatizare ofera reduceri semnificative pentru aceste aparate de climatizare altele ofera montajul gratuit (aici de multe ori este inclus in pret sau aparatul de aer conditionat vine din fabrica cu kitul de montaj inclus).



Chiar daca s-au ieftinit consistent in aceasta perioada a anului, vanzarile de aparate de aer conditionat care aduc racoarea sau caldura in casa sunt mai mici decat cele din 2011 cu aproape 30%.
Daca pana anul trecut, in fiecare vara, firmele care asigurau montajul aparatelor de aer conditionat nu faceau fata, perioada in care erati programat la montaj, depasea deseori 20 de zile, in momentul de fata nu trec mai mult de trei zile si, din cauza cumparatorilor de aceste aparate de aer conditionat tot mai putini , instalatorii se si prezinta la montaj la data stabilita.

Motivul principal pentru vanzarile mici la aceste aparate de aer conditionat este criza financiara (care afecteaza toate sectoarele economice) cat si anotimpul.

Profitati de aceste reduceri la aparate de aer conditionat si instalati-va un sistem de climatizare performant la preturi foarte mici comparative cu cele din sezonul cald. Aceste oferte sunt limitate totusi asa ca orientati-va catre cele mai bune.

Noile aparate de aer conditionat beneficiaza de o tehnologie mult mai moderna ce sporeste atat confortul termic din locuinta dvs. cat si economie de energie. Asa ca pentru a beneficia de un sistem de climatizare modern si economic, schimbati-va acum aparatul de aer conditionat invechit cu unul nou.


Atentie!
Este posibil ca unele oferte sa fie doar de dragul de a face RECLAMA (lucru des intalnit in Romania). Asa ca fiti atenti si cautati mai multe oferte si preturi in functie de posibilitate.

2 comments: